ben and jerrys

                                                                                         

Sitter hemma och är sjukjsjuksjuk:( förkyld iallafall, men jag lever. Tidigare idag var jag på Bup, har börjat med min utredning, inte skoj inte. Nu sitter jag och äter Ben and Jerry's, guuud vad gott. Har fossil fuel i handen nu, igår åt jag en bohemian raspberry, i förrgår en bohemian raspberry. Känns som jag blivit frälst på nytt och mycket friskare. Ikväll ska jag till jessica, hon ska färga om mitt hår svart och klippa till min lugg, imorgon ska jag vara yamamba på halloweenfest, ganska ägigt, längtar tills jag får mina svarta platåskor ala 90 tal, med utfällningsbara hjul. Ska se om det går att ta bort färgen o få dom orginalfärgerna, rosa typ. Åh helt fab. ta hand om er.  

Niku

Här sitter jag i min ensamhet och dunkar kana. Eller något. Idag har jag varit kreativ och gått på stan, jag köpte något spetsliknande och sydde en kanainspireradhårbandstrosagrej?! vet inte om jag är nöjd eller om jag kommer använda den, får se hur håret blir imorgon när jag ska vara hurtig och stiga upp tidigt, renbädda bort lite blodiga lakan fyllda med tandkräm efter att ha legat o borstat tänderna o dregglat hög på mediciner. Nog om det.

Agnes är en väldigt inspirerande person och eftersom olle inte kommer på höstlovet eller inte jag åker ner så känner jag att jag måste få resa lite så helgen efter lovet drar jag ner till agnes o lirar matfest. Kommer äga:) Ska förövrigt få ett par svarta 90talsplatåskor av simon, med infällda rullskriskor (ifall jag får brottom eller något). Ägigt.

Nej nu ska jag ta tag i mitt liv o äta en till frukt och ta en cigg. So long

PS nu ska jag bli aktiv, inte ett inlägg varannan månad typ

Vooodooo dolly

Sitte roch lyssnar på Satb, det var ju som ett tag sen. Jag klippte lugg inatt, och jag trivs..

hursomhelst tänkte jag bara skriva ner en dröm här så jag kanske blir fri denna sjuka fixering jag haft vid den, den har varit i mitt huvud och rört om sen jag vaknade 19 minuter sen och jag känner inte att jag pallar.

Jag var i någon random familj som var så gosse goss, jag tror vi var negrer men det spelar ingen roll för det var då då fin familj, v i åkte till något semester hus, det kom några gangsters o muckade med pappan, sedan slog dom ihjäl han, jag(pojken)  gick in när dom hade farit o ba eru döö pappa eru döö *crycry* när jag kom ut satt syrran och stirrade, jag undrade vart mamma var, hon pekade ut för balkongen, jag kollade ut och ner där låg hon död, massa blod och skellet som stack ut ur benet, jag skrek. Vi grävde upp någon skatt och rymde, vi blev psykiskt sjuka båda två.

vaknade av att jessica ringde 3 gånger utan att säga något, hon glömde väll låsa mobilen eller något, är glad över detta så jag slapp drömma mer av den här marddrömmen, fast ändå jag somnade klockan 3 och skulle sova till nio, en timmas mindre sömn..


hursomhelst, nu ska jag gå och tupera håret. c u bitches

dagens outfit

Rekas outfit
skor- din sko
knästrumpor - indiska
strumpbyxor - HM
klänning - cubus
skinnjacka - vila
scarf - hittegods i sälens lägenhet
reka outfit


min outfit
skor - sko uno
knästrumpor - hm
strumpbyxor - hm
shorts - hm
vringad tröja - hm
vinterjacka - carling (NY)
öronvärmare - lindex barnavdelning
väska - second hand



THATS HOT AND UR NOT!

atkins

Imorgon smäller det, imorgon börjar mitt nya liv som en hälsosam människa, jag ska börja med atkins och se om jag klarar det. Vilket betyder, inga kolhydrater, alltså ris, potatis, pasta, bröd, mjölk osv osv. Istället blir det ägg, bacon och fläskfile´r vatten och sallad, kanske rent utav pizzasallad, who knows? Sen ska jag motionera också.

Blondinbella

alltså den här bloggen måste nog ha med lite roliga citat jag hör på mina webbdesignlektioner ochs å också.

en kille kollar på aftonbladet http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3476049.ab
låt och säga att denna killen heter O och en annan X
O Blondinbella dricka mer än en vuxen
X Vadå, vatten eller vadå?
O Alkohol tror jag
X Jahaja, ja jag tycker hon är lejd!

jag och matilda typ dog av skratt. HAHAHAHA. Det visste vi liksom långt innan (vill säga imorse)
annars så är det en tjej som tuperar håret som en helikopterplatta som jag kan citera också
"alltså jag har tuperat mitt hår så mycket så det ser ut som att jag klippt mig"
--

själv sitter jag här i stuprörsjeans från cheap monday (crapy shit) och en stor fjällräventröja och en tjorv i håret. jag vill bara hem och fortsätta spela warhammer online. Jag har min squigherder. Assöööt!

Baby the stars shine bright!

Eftersom det här är någon slags modeblogg blandat med mina problem så måste jag bara få lägga upp en bild på min drömkappa från baby the stars shine bright. Den kostar 3600 svenska kronor med frakt inräknat, funderar på att söka jobb på havsbadet och jobba häcken av mig för att köpa den här underbara vinterkappan, sedan jobba häcken av mig igen och dra till stockholm och vandra genom sthlm och vara helt jävla fab på söder. Liksom, se på den, den är underbar sömmarna, spetsen, pälskragen med rosetten, jag kommer inte ens behöva en halsduk liksom! Jag skiter i om det är en tjejkappa. Den är snygg och då vill jag ha den. Kanske dags att bli superrik eller superkänd bloggare och bli sponsrad av baby the stars shine bright eller något! Åh. jag älskar japan. Ta hand om er sexy!
thats hot!

Kiss me beneath the milky twilight.

vad ska man säga. helgen här har varit förjävla dålig. blä. jag ska köpa warhammer online och börja spela. jag har ju inte så mycket annat att göra.. jag är ensammen hemma och det är läskigt. typ hej jag fyller snart 18 men jag tycker det är läskigt att vara hemma ensammen för jag är det aldrig och är inte van. herregud. jag vet inte vad jag ska göra. det är så sjukt tråkigt. har inget spel att spela. känner bara att jag vill att olle ska komma nu..

vore jag inte så jävla mörkrädd hade jag fakiskt tagit en promenad, men just nu klarar jag knappt av att gå ut att röka utan att få skräckfnatt. jag tror jag ska sätta mig och spela battlefield 2 nu. för att fördriva tiden, jag vill egentligen sova men det är onödigt. vill inte att det ska bli söndag för det är bara en massa ångest med söndag. blä. blä bläm bläbläbläblbä.

everytime i close my eyes, i can fly across the sky

godmorgon, god middag eller godkväll. välj själv.
klockan är 17:35 och jag vaknade just. Det är inte okej! ! !

nu ska jag unna mig en ciggarett.

RSS 2.0